Tercera convocatòria del programa WIFI4EU

La propera convocatòria de WIFI4EU obrirà el dijous 19 de setembre a les 13:00 h i tancarà l’endemà, divendres 20 de setembre a les 17:00 h.

Poden presentar-s’hi tant municipis com associacions de municipis. Els beneficiaris seran escollits segons l’ordre de presentació de la sol·licitud (first-come first-serve basis), però amb la garantia que tots els estats membres puguin beneficiar-se d’una quantitat mínima d’aquests ajuts.

Aquesta convocatòria ofereix un import fix de 15.000€ destinat a cobrir els costos dels equipaments i d’instal·lació dels punts de connexió wifi. Les entitats que rebin el finançament hauran de pagar la connectivitat (subscripció a Internet) i el manteniment de l’equipament per oferir connectivitat wifi de qualitat durant almenys 3 anys. Tanmateix, l’ajut també pot servir per adquirir equips nous o actualitzar material antic i substituir-lo per equips millors i més recents.

Per participar-hi, l’entitat interessada primer s’ha d’enregistrar al portal de WIFI4EU, i a continuació haurà d’iniciar sessió, tant bon punt s’obri la convocatòria, per demanar l’ajut.

Cal destacar que en les últimes dues actuacions, d’un total de 144 municipis catalans que han aconseguit rebre el finançament, 68 han estat municipis de la Província de Barcelona. Concretament, gràcies a la primera convocatòria, 23 municipis de la demarcació van aconseguir l’ajut, mentre que en la segona convocatòria van rebre’l un total de 45 municipis.

Més informació

Comparteix