23 municipis de la demarcació de Barcelona es beneficiaran del programa WIFI4EU

S’han publicat els resultats de la primera convocatòria del Programa WIFI4EU que va tenir lloc durant els dies 7 a 9 de novembre de 2018. De les 13.000 sol·licituds rebudes, s’han concedit 2.800 bonus de 15.000€ per instal·lar WIFI als municipis europeus beneficiaris de l’ajut.

Del total de 44 municipis catalans que es beneficiaran d’aquest recurs, 23 són de la demarcació de Barcelona: Canyelles, Torrelles de Llobregat, Sant Fruitós de Bages, Ripollet, Artés, Igualada, Mollet del Vallès, Vic, Sant Cugat, Berga, Viladecans, Granollers, Martorell, Manlleu, Puig-Reig, Vilada, Begues, Mataró, Santa Perpètua de la Mogoda, Barberà del Vallès, Masquefa, Parets del Vallès i Òdena.

Una vegada publicats els resultats, l’Agència executiva d’innovació i xarxes (INEA), responsable de l’execució del programa WIFI4EU es posarà en contacte amb els municipis beneficiaris per tal de signar els acords de subvenció. Una vegada signats aquesta acords, el municipis podran contractar una empresa per a que realitzi la instal·lació dels punts d’accés WIFI per garantir l’accés a internet de qualitat a diferents espais públics del territori.

Més informació 

Comparteix