Àmbits temàtics de la 5a convocatòria la Iniciativa UIA

La iniciativa Accions Urbanes Innovadores (UIA) ha fet públics els àmbits temàtics seleccionats per a la 5a convocatòria:

  • Qualitat de l’aire;
  • Economia circular;
  • Canvi demogràfic;
  • Cultura i patrimoni cultural.

Aquesta nova convocatòria incorpora les temàtiques canvi demogràfic i, cultura i patrimoni cultural, i reprèn els reptes entorn la qualitat de l’aire i l’economia circular. Està previst que al mes d’abril s’ampliï la informació entorn als subtemes relacionats. La convocatòria s’obrirà oficialment per a la presentació de propostes a la tardor d’enguany.

La iniciativa Accions Urbanes Innovadores (UIA) proporciona a les zones urbanes d’Europa recursos per a provar solucions innovadores que encara no hagin estat provades a la Unió Europea i centrades en fer front als reptes urbans.

El programa es dirigeix a autoritats urbanes, i agrupacions d’autoritats urbanes, de més de 50.000 habitants i, a diferència d’altres programes, no requereix que altres ciutats europees formin part del  projecte. La Iniciativa té un pressupost total de 372 M€ (procedent de fons FEDER), per a 2014-2020.

Més informació sobre la 5a convocatòria

Enllaç a la 4a convocatòria UIA

Comparteix