Terrassa participa en una reunió de coordinació del projecte europeu BRIDGE

El dia 25 de novembre, els representants municipals del Servei de Policia i del Servei de Relacions Internacionals van participar en una reunió de coordinació del projecte europeu BRIDGE. Aquest projecte té per objectiu sensibilitzar els actors locals i enfortir la seva capacitat per reduir la vulnerabilitat individual i col•lectiva a la radicalització i, al mateix temps, mitigar el fenomen de la polarització.

Terrassa participa en aquest projecte en tàndem amb la Generalitat de Catalunya (Mossos d’Esquadra) i van intervenir amb una presentació sobre el projecte pilot que s’ha dissenyat i que es desenvoluparà en els propers mesos.

El projecte el lidera l’EFUS-European Forum for Urban Security (Fòrum Europeu per la Seguretat Urbana). Altres socis d’aquest projecte que també van estar presents són  Igoumenitsa (Grècia), Brussel·les (Bèlgica), Vaulx-en-Velin (França), Rotterdam (Holanda), Leuven (Bèlgica), Genk (Bèlgica), Düsseldorf i Suttgart (Alemanya).

El projecte, que compta amb un pressupost total de 700.000 euros es va iniciar el gener de 2019 i finalitzarà el 31 de juliol de 2021.

 

Font: Relacions Internacionals – Ajuntament de Terrassa

Comparteix