Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible i Setmana de la Natura

Del 18 de setembre al 8 d’octubre tindran lloc les activitats previstes en el marc de la Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible (European Sustainable Development Week– ESDW).

Es tracta d’una iniciativa europea per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible. L’Agenda global 2030 per al desenvolupament sostenible i els seus 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) articulen qüestions clau que requereixen una acció urgent a tots els nivells i per part de totes les parts interessades. L’ESDW contribueix a aquesta agenda ambiciosa, universal i transformadora, promovent l’organització d’activitats per a la ciutadania que tinguin un vincle temàtic i donin suport als ODS.

En el cas de Catalunya, la majoria d’activitats es concentraran en la Setmana de la Natura (del 3 a l’11 d’octubre), una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura organitzada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona en el marc de la ESDW. La Setmana de la Natura compta amb activitats arreu del territori, entre les que destaquen les organitzades per la Xarxa de Parcs Naturals , el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Biblioteques Municipals, que ha preparat un Club de lectura virtual. Precisament, ambdues xarxes disposen del programa “Parcs i biblioteques, naturalment!”, que també organitzarà activitats vinculades en aquesta efemèride.

Més informació

[+] Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible

[+] Setmana de la Natura

Comparteix