Setmana Europea de la Mobilitat: 16 – 22 de setembre

Enguany del 16 al 22 de setembre tindrà lloc la Setmana Europea de la Mobilitat (European Mobility Week) impulsada per la Comissió Europea i que inclourà actes arreu del continent amb la col·laboració d’autoritats i entitats d’abast nacional, regional i local.

El motiu de la Setmana aquest 2020 serà “Per una mobilitat sense emissions”, en línia amb la voluntat expressada per la Comissió Europea d’arribar a la neutralitat en emissions de carboni al 2050. A més, també s’incidirà en la importància de l’accessibilitat en els transports sostenibles i la necessitat de promoure un sistema de transport inclusiu per a tothom.

Des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat s’ha elaborat una recopilació de recursos educatius virtuals per a promoure la Setmana i animar als ens locals a adherir-se amb accions de difusió virtuals.

Es tracta de cinc activitats educatives en obert que formen part de l’Agenda escolar del medi ambient i el desenvolupament de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. També s’inclou una infografia sobre la importància de moure’s de manera sostenible, com a material complementari i de difusió.

 

Més informació

[+] Setmana Europea de la Mobilitat

[+] Material elaborat per la Diputació de Barcelona

[+] Activitats organitzades pels ens locals de la demarcació

Comparteix