Sant Boi de Llobregat seleccionada per participar en el Programa d’intercanvi del Pacte dels Alcaldes per mitigar els efectes del canvi climàtic

Entre les més de 60 sol·licituds rebudes, 12 municipis i 2 coordinadors territorials han estat seleccionats per participar al programa d’intercanvi del Pacte de l’alcaldia 2019. En total, l’Oficina del Pacte d’Alcaldes de la UE organitzarà set intercanvis entre iguals amb el finançament de la Comissió Europea.

L’ajuntament de Sant Boi de Llobregat és un dels seleccionats per participar en aquest programa d’intercanvi. Aquest municipi compartirà experiències amb la ciutat portuguesa de Braga. La primera visita s’organitzarà abans del mes de juny de 2019 i la visita de tornada s’ha de realitzar no més tard d’un any després de la primera trobada.

Els intercanvis se centraran en diversos aspectes de la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic i es basaran en un enfocament entre iguals. En el cas de l’intercanvi entre la ciutat catalana i Braga, aquesta última actuarà com a ciutat mentora en un intercanvi de mentor-aprenent.

Més informació

Comparteix