Les regions europees associades al projecte europeu Next2Met visiten Calella i Santa Susanna

Membres del Consell Regional de Päijät-Häme (Finlàndia) i del Govern Regional del Voivodat de Podlàquia (Polònia), regions associades al projecte europeu Next2Met, han visitat aquesta setmana les localitats de Calella i Santa Susanna amb l’objectiu, per part de la Diputació de Barcelona, de dur a terme un intercanvi de bones pràctiques i experiències de projectes que s’impulsen a la demarcació.

A Calella es va visitar les instal·lacions del Calella Sport City Lab, on es va compartir l’estat actual del projecte, així com una presentació on es va donar a conèixer la feina que l’Ajuntament està duent a terme en relació al Sistema d’Intel·ligència Turística de Calella.

A Santa Susanna es va donar a conèixer el projecte Smart Beaches pilot project, així com l’estratègia del municipi per convertir Santa Susanna en una destinació smart i el Sistema d’Intel·ligència Turística que estan desenvolupant.

D’altra banda, els socis del projecte Next2Met també van visitar la seu del Servei de Teleassistència de la Diputació de Barcelona on els socis europeus van poder veure les instal·lacions i aprendre més sobre el projecte i la bona pràctica de la Diputació de Barcelona.

Cal recordar que el projecte europeu Next2Met té com a objectiu incrementar l’atractivitat de les regions properes a grans metròpolis a través de la digitalització mitjançant l’intercanvi d’experiències, la transferència de bones pràctiques i iniciatives entre els socis dels projectes i els seus agents d’interès. La Diputació de Barcelona és un dels 7 socis participants del projecte entre els quals hi trobem: el Consell Regional de Päijät-Häme (Finlàndia), Ecoplus. The Business Agency of Lower Austria (Àustria), Assemblea Regional de l’Est i del Centre (EMRA)) (Irlanda), Voivodat de Podlàquia (Polònia), WITENO GmbH (Alemanya) i Conferència de les Regions Perifèriques Marítimes (soci assessor).

[+] Projecte Next2Met

Comparteix