Igualada, Ciutat europea de l’esport 2019

El president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, va rebre ahir dimarts, 4 de desembre, la distinció d’Igualada com a Ciutat europea de l’esport 2019 en un acte celebrat al Parlament Europeu (Brussel·les). L’acte va estar presidit pel comissari europeu d’Educació, Cultura, Joventut i Esport, Tibor Navracsis, i pel president d’ACES Europe, Francesco Luppatelli; a més, també hi va assistir la diputada d’Esports, Maite Fandos, i el secretari General de l’Esport, Gerard Figueras.

La de Ciutat europea de l’esport és una designació que reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels seus habitants, a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat.

La Diputació treballa per connectar els ciutadans amb les oportunitats de futur. En aquest sentit, des de la corporació s’aposta pel territori com un element de generació de riquesa i creació de llocs de treball, potenciant la qualitat i l’impacte dels plans locals d’ocupació i, alhora, posant els recursos gestionats per la corporació al servei de l’ocupació dels col·lectius més vulnerables, mitjançant clàusules socials.

Comparteix