Preguntes Freqüents:
 • Què es GAUE

  Gaue és l’acrònim de la Guía d’Ajuts de la Unió Europea, eina informativa que recull més d’un centener d’instruments financers europeus d’interès per a les corporacions locals.

 • Com s'usa GAUE

  GAUE ofereix informació puntual sobre les convocatòries que es van publicant en el Diari Oficial de la UE i en altres butlletins oficials. Es pot accedir a les darreres convocatòries en vigor, ordenades per data límit o alfabèticament, així com a informació bàsica del programa o de projectes ja aprovats.

 • Les fitxes dels programes

  Cada programa es descriu en una completa fitxa que inclou els textos de les convocatòries i bases jurídiques, una breu descripció de les línies d’acció, així com les adreces electròniques i postals de les autoritats responsables dels programes.

 • Els documents Oficials

  Les convocatòries i bases jurídiques s’ofereixen en un nou format que permet el seu fàcil ús en internet i en les xarxes socials, així com la seva impressió i descàrrega en format PDF.

 • Subscripció RSS

  L’RSS és un servei web que facilita l’accès a la informació aconseguint que l’usuari rebi a l’instant les novetats de la Guia. L’avantatge principal radica en què mitjançant la subscripció a aquest serveis, les novetats introduÑides en origen són recuperades immediatament i aotumàticament pel sistema RSS.

 • Responsabilitat

  La Guia d’Ajuts de la Unió Europea: Instruments financers per a les corporacions locals, és un serveis de l’Oficina de Cooperació Europea de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.


El pressupost de la UE ben presentat

Gaudeix d’aquesta delícia que ens ofereix EPTV, la televisió del Parlament Europeu. Podràs assaborir com es decideix i com es finança el pressupost de la UE, així com es reparteixen els seus ingredients.


Sobre Gaue

Gaue és l’acrònim de la Guía d’Ajuts de la Unió Europea, eina informativa que recull més d’un centener d’instruments financers europeus d’interès per a les corporacions locals.

Convocatòries


Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és un nou instrument per abordar l’atur juvenil que assegura a tots els joves menors de 25 anys – estiguin o no registrats als serveis d’ocupació – una oferta concreta i de qualitat un cop passats 4 mesos després de deixar l’educació en curs o quedar a l’atur.