Setmana Europea de les Regions i Ciutats: Cohesió per a la recuperació a la Mediterània

El Seminari “Cohesion for recovery in the Mediterranean: local authorities boosting territorial resilience” té com a objectiu mostrar com les autoritats locals mediterrànies fan ús de les iniciatives europees actuals per tal de reforçar la seva resiliència territorial i construir un futur millor per a la UE i la Mediterrània.

El taller s’ofereix en el marc de la 19a edició de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats i en el qual hi participaran la Diputació de Barcelona, el Departament de l’Aude (França), la Província de Lucca (Itàlia), el municipi de Benguérir i els municipis de Zgharta/Ehden i Bifkaya (Marroc i Líban).

El debat serà moderat pel senyor Jean-Pierre Halkin, cap de la unitat “Macroregions, cooperació transnacional / interregional / externa, ampliació”, de la Direcció General de Política Regional i Urbana (DG REGIO) de la Comissió Europea.

L’esdeveniment es podrà seguir en anglès, francès i castellà.

Per assistir a l’esdeveniment haureu de registrar-vos al web oficial (a través del vostre EU Login) i escollir el codi 12WS21602, preferiblement abans del 20 de setembre.

Les places són limitades així que us recomanem registrar-vos-hi el més aviat possible.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre l’acte.

 

Setmana Europea de les Regions i les Ciutats 2021 (EWRC)

Aquest any es celebra la 19a edició de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats (European Week of Regions and Cities EWRC), l’esdeveniment europeu per excel·lència dedicat a tots aquells temes d’interès local i regional. Organitzada conjuntament pel Comitè Europeu de les Regions i la Comissió Europea, la EWRC busca donar veu als municipis i regions de la UE i servir de plataforma per promoure bones pràctiques i el networking, així com per donar a conèixer la realitat dels poders locals i regionals a nivell europeu.

Comparteix