Nova web de la GAUE, la millora manera d’estar el dia sobre els fons europeus d’interès local

La Guia d’Ajuts de la Unió Europea (GAUE) és un servei de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional sobre les convocatòries de finançament europeu d’àmbit local. El nou portal de la GAUE disposa d’un cercador avançat que facilita l’accés a la informació mitjançant filtres d’acord amb les principals temàtiques d’interès pels ens locals, segons el programa de finançament, les convocatòries obertes i tancades, i/o les paraules clau.

La GAUE recull per a cada convocatòria els objectius, les línies d’acció, els terminis, l’autoritat de gestió, les eines per a la cerca de socis i els enllaços destacats. El nou portal també posa a disposició de les persones usuàries les publicacions i jornades sobre aquests ajuts, i informa sobre les novetats dels municipis de la demarcació en projectes europeus.

La GAUE difon els seus continguts a través del Twitter, Facebook i Linkedin  i facilita l’accés directe a la informació a través de la subscripció a RSS segons les diferents temàtiques i els programes de finançament.

Consulta la web i segueix-nos a les xarxes socials!

Comparteix