Arriba el Let’s Clean Up Europe!

Diumenge se celebra el Let’s Clean Up Europe 2022. El Centre d’Estudis del Mar de la Diputació de Barcelona serà el 8 de maig punt de trobada de tres activitats de neteja de platges. Aquesta iniciativa promou la participació de la ciutadania en accions de neteja d’espais naturals, boscos, platges i rieres.

AvanCEM per una platja neta. Diumenge 8, de 10 a 13 h.

Com cada mes, el CEM organitza aquesta activitat de descoberta de deixalles marines a la platja. Amb la col·laboració de SUBMON, ens endinsem en la problemàtica de les deixalles al mar i el litoral, participem activament en la millora de l’estat ambiental de les platges i, alhora, aportem dades per a l’estudi de l’acumulació de les deixalles a les platges. En aquesta ocasió, a més, l’activitat forma part de les accions de la campanya Let’s Clean Up Europe, que organitzem en coordinació amb l’Ajuntament de Sitges. Prenem consciència del problema, actuem i reflexionem!

Formulari inscripció

 

Let’s Clean Up Sitges subaquàtic. Diumenge 8, de 10 a 14 h.

Aquest any netegem el fons marí a les platges de Terramar i les Anquines. L’activitat, que organitzem en coordinació amb l’Ajuntament de Sitges amb el suport de la FECDAS, forma part de les accions de la campanya Let’s Clean Up Europe. Les inscripcions a aquesta activitat es realitzaran mitjançant l’adreça fecdas@fecdas.cat. La titulació mínima requerida és de bussejador 1 estrella o equivalent (Open Water Diver). Edat mínima dels participants: 14 anys (menors amb autorització parental). Caldrà tenir llicència federativa o assegurança de busseig i certificat mèdic o d’autoresponsabilitat mèdica per a activitats subaquàtiques.

 

Let’s Clean Up Sitges. Netegem els residus de les platges de la Barra, Terramar, Anquines i Cellerot. Diumenge 8, de 10 a 14 h.

Amb aquesta activitat volem fer una neteja de totes les platges de la zona de Terramar amb la voluntat de fer visible el problema de les deixalles marines. Necessitarem moltes mans! L’activitat forma part de les accions de la campanya Let’s Clean Up Europe, que organitzem en coordinació amb l’ajuntament de Sitges, i comptarem amb el suport de BIOSFERA educa, entitat d’educació ambiental, i del Festival Jardins de Terramar.

Formulari inscripció

Més informació:

 

Font: Centre d’Estudis del Mar de la Diputació de Barcelona 

Comparteix