Jornades de difusió de resultats del projecte IMPACT

Els propers 24 i 25 d’octubre tindran lloc a Barcelona dues jornades de difusió de resultats del projecte IMPACT, en el qual han participat 648 joves de la demarcació.

El projecte IMPACT (Impacte de programes d’emprenedoria en l’adquisició de de competències de joves emprenedors) és una associació estratègica formada per cinc entitats europees, entre elles l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa està finançada pel programa Erasmus+, i té com a objectiu principal la creació d’una eina d’autoavaluació de competències transversals per als joves que participen en projectes de promoció d’emprenedoria en l’àmbit de l’aprenentatge no formal.

El primer esdeveniment, anomenat “Jornada IMPACT. La promoció de l’esperit emprenedor entre els i les joves”, tindrà lloc de 9:00 a 13:30 a l’Espai Francesca Bonnemaison del Palau Alòs i s’adreça als joves.  La jornada començarà amb la presentació dels resultats del projecte, i estarà seguida d’un conjunt de tallers organitzats per les entitats associades. L’Oficina del Pla Jove durà a terme el taller anomenat “Les competències per a la vida”.

La segona jornada, anomenada “Joves i competències per a la vida, avui. Què podem aportar des dels SLJ?” està dirigida als professionals que treballen amb joves i electes. Es durà a terme al mateix recinte de 9:00 a 17:00. La jornada començarà amb una sèrie de presentacions a càrrec d’experts en les matèries d’aprenentatge i adquisició de competències en l’àmbit de l’emprenedoria. A la tarda, es duran a terme els mateixos tallers del dia anterior i, un cop finalitzats, es presentaran els resultats del projecte.

[+] Més informació

Comparteix