Interreg Sudoe 21-27: Seminaris virtuals per a potencials beneficiaris

L’Autoritat Nacional Espanyola del Programa Sudoe organitza un cicle de seminaris virtuals per a potencials beneficiaris espanyols. Aquests seminaris web serviran per presentar el contingut del programa Sudoe 2021-2027: prioritats de cooperació, desafiaments i reptes que cal abordar, així com els resultats previstos.

A més a més, en aquestes sessions també s’oferirà informació i assessorament sobre la preparació de les candidatures. També es comptarà amb el testimoni de beneficiaris de projectes aprovats.

Al final de cada webinari, els assistents disposaran d’un temps d’intercanvi amb l’Autoritat Nacional Espanyola i la Secretaria Conjunta Sudoe.

A l’espera del seminari de llançament del Programa, que tindrà lloc a Santander els dies 25 i 26 de gener de 2023, reserveu-vos a les agendes les dates següents:

  • Dijous 24 de novembre, de 10.00-12.00 hores: Presentació de la prioritat 1 “Preservar el capital natural i reforçar l’adaptació al canvi climàtic al Sudoe”. Inscripció >
  • Dimecres 14 de desembre, de 10.00 a 12.00 hores: Presentació de la prioritat 2 “Promoure la cohesió social i l’equilibri territorial i demogràfic al Sudoe mitjançant la innovació i la transformació dels sectors productius” i de la prioritat 3 “Promoure la cohesió social i l’equilibri territorial i demogràfic al Sudoe a a través de la innovació social, la valorització del patrimoni i els serveis”. Inscripció >
Comparteix