Horizon Europe: Oportunitats per als ens locals

L’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional ha elaborat un recull amb les principals convocatòries d’interès per als governs locals de la província en els plans de treball 2021 – 2022 del fons de finançament Horizon Europe 2021 – 2027.

Horizon Europe és el principal programa de recerca i innovació de la Unió Europea per al període 2021-2027. Amb un pressupost de 95.500 M€, aquest fons s’estructura en tres pilars: Ciència excel·lent; Reptes globals i competitivitat industrial europea; i Europa innovadora.

Els ens locals tenen un rol destacat a Horizon Europe, especialment pel què fa al desenvolupament de proves pilot en àmbits com la salut, l’alimentació, l’eficiència energètica, el canvi climàtic, la mobilitat, el desenvolupament urbà, el govern obert i les TIC o la democràcia, així com en el disseny d’aquests avenços mitjançant la participació dels agents socials de la ciutat.

Amb els plans de treball 2021 – 2022 podem conèixer de manera anticipada els objectius i les prioritats de les convocatòries, i començar a preparar les propostes amb antelació.

[+] Consulta el document recull de convocatòries de l’Horizon Europe d’interès per als ens locals

Comparteix