Aprovat oficialment el Programa de cooperació Interreg Euro-MED

L’1 de juny de 2022, la Comissió Europea va adoptar oficialment, amb la signatura de la decisió d’aprovació, el Programa de Cooperació Transnacional Interreg Euromediterrània (Euro-MED) per al període 2021-2027.

Amb l’objectiu de “fer que la transició verda mediterrània sigui possible”, el programa Interreg Euro-MED, reuneix socis de 69 regions de 14 països de la riba nord de la Mediterrània i està disposat a actuar per a una societat resilient i climàticament neutral per en benefici dels seus ciutadans.

Concretament, el programa cofinançarà i donarà suport al desenvolupament i implementació de projectes de cooperació per enfortir l’economia sostenible i innovadora, protegir, restaurar i millorar el patrimoni natural, promoure espais d’habitabilitat verds i reforçar el turisme sostenible.

Així, durant els propers set anys, impulsarà accions per fer que la regió Mediterrània sigui més intel·ligent i més ecològica, i per millorar la governança entre els seus grups d’interès, d’acord amb les prioritats i els objectius de la Comissió Europea per a la política de cohesió.

 

Font: Interreg Euro-MED

Comparteix