Carregant Jornades

« Totes Jornades

  • Aquest event ja ha passat.

Sessió virtual CDTI-SOST: “The future of the Digital Europe Programme”

setembre 28 @ 12:30 pm - 1:30 pm

Amb l’objectiu de seguir acostant les últimes novetats relacionades amb els programes de recerca i innovació europeus a la comunitat cientificotecnològica, l’oficina de l’CDTI a Brussel·les (SOST) organitza sessions on-line (d’aprox. Una hora ) amb responsables de les institucions i entitats europees.

En aquesta ocasió es comptarà amb la presentació de Paloma Pérez Moreno, Programme Officer a DG-CONNECT. La sessió pretén donar una visió sobre l’esdevenir de el programa Digital Europe en els propers anys. S’abordaran així mateix les últimes novetats pel que fa als Centres d’Innovació Digital (Digital Innovation Hubs) o les possibilitats existents pel que fa a sinergies amb altres programes europeus com Horitzó Europa.

Digital Europe busca donar suport a la transformació digital de l’economia i la societat europees mitjançant el reforç de les capacitats de la UE en àmbits clau de la tecnologia digital, a través de la difusió i introducció a gran escala d’aquestes capacitats en àrees d’interès tant en el sector públic com privat.

La sessió tindrà lloc el proper dilluns 28 de setembre a les 12:30h.

Comparteix

Detalls

Data:
setembre 28
Hora:
12:30 pm - 1:30 pm
Web:
https://eventos.cdti.es/ES/SOST_DigitalEU
Comparteix