Carregant Jornades

« Totes Jornades

Inici 2a edició 2021 Curs “Factors d’èxit en la presentació de projectes europeus” (Exhaurit)

abril 27

La Diputació de Barcelona ofereix una nova edició del curs “Factors d’èxit en la presentació de projectes europeus” en el marc de la programació del Banc d’Accions Formatives (BAF) 2021.

Aquest curs té l’objectiu de millorar el coneixement del personal tècnic local sobre els aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de presentar-se a projectes europeus, i està destinat a personal tècnic i comandaments dels ens locals de la província de Barcelona que treballin en el desenvolupament de projectes estratègics i la formulació de projectes europeus des de l’àmbit local.

L’acció formativa ofereix coneixements bàsics sobre la tipologia de fons europeus, als quals poden accedir els ens locals i com presentar-s’hi. El curs ofereix una aproximació a les fases de presentació d’un projecte, les oportunitats i les dificultats del procés d’elaboració d’una proposta. La formació se centrarà  en els programes comunitaris o de gestió directa (Life, Horizon Europe, Erasmus +, Europa creativa etc.), però també en d’altres com els de Cooperació Territorial Europea (Interreg Europe, Urbact etc.).

La 2a edició serà 27 d’abril, 4 de maig, 11 de maig.

[+] Curs “Factors d’èxit en la presentació de projectes europeus” (Cercaforma)

[+] Programa del Curs

Detalls

Data:
abril 27
Etiquetes de l'Jornada:
,