Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornades Global Goals for Cities Manresa (URBACT)

setembre 22 - setembre 23

Global Goals for Cities Manresa és un esdeveniment URBACT presencial, vinculat a la localització de les agendes globals i, especialment, dels ODS a les ciutats. Es desenvoluparà a la Fundació Universitària del Bages durant un dia i mig, els dies 22 i 23 de setembre de 2022. El primer dia serà complet, mentre que el segon només hi haurà sessió de matí.

La trobada està associada a la xarxa URBACT “Global Goal for Cities” i té una perspectiva global, multinivell i multilateral, des de la qual cal destacar el paper dels governs locals i els municipis en aquesta tasca.

Organitzat pel Punt Nacional URBACT i l’Ajuntament de Manresa, en col·laboració amb l’Àrea de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, ​​abordarà la localització de les agendes globals i els ODS de manera que abasti tant l’esfera internacional com la nacional autonòmica i la local. Per tant, comptarà amb una perspectiva eminentment internacional que vinculi tant institucions globals i europees com els mateixos membres de la xarxa URBACT.

Les jornades tindran un triple enfocament expositiu, de reflexió i de capacitació, que permetrà no només alimentar un diàleg multinivell i multilateral, sinó també generar idees i coneixements noves i promoure una transferència entre municipis d’eines i solucions vinculades a la localització específica dels ODS.

En aquest sentit, és especialment rellevant el treball que es desenvolupa entre URBACT, CGLU i CEMR, així com des d’ONU-Hàbitat o el JRC, per la qual cosa es fomentarà la capacitació creuada entre els diferents programes i institucions, a fi d’enfortir aliances multilaterals i multinivell en relació amb la localització dels ODS.

Finalment, servirà com a espai on mostrar i alimentar el treball que URBACT i la xarxa URBACT “Global Goals For Cities” estan desenvolupant.

Inscripcions i programa complet

Mostra els detalls

Inici:
setembre 22
Finalització:
setembre 23