Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Esdeveniment final del projecte europeu URBACT BioCanteens

novembre 29 @ 9:30 am - 1:30 pm

Després de divuit mesos de treball organitzem un acte final de cloenda per presentar-vos el projecte europeu URBACT BioCanteens.  L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts 29 de novembre, de 9:30 h a 13.30 h a la Unió de Cooperadors de Gavà.

L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar el potencial dels menjadors escolars sostenibles com a vertebradors del territori i com a promotors d’un model d’alimentació més sana i sostenible.

Com veureu al programa, durant la jornada comptarem amb l’exposició d’altres experiències inspiradores sobre la transició cap a aquest model d’alimentació saludable a les escoles. També tindrem una xerrada del doctor i catedràtic Nicolàs Olea sobre l’exposició de tòxics en la vida quotidiana, incloent-hi l’alimentació.

Aquest esdeveniment està pensat per a centres educatius, associacions de pares i mares i totes aquelles persones, entitats i professionals que tinguin interès en l’àmbit de l’alimentació saludable i accessible per a tothom. És per això que us demanem la màxima difusió entre els vostres contactes i grups d’interès.

Inscriviu-vos abans del 25 de novembre, a través d’aquest formulari. Les places són limitades.

 

Mostra els detalls

Data:
novembre 29
Hora:
9:30 am - 1:30 pm

Recinte

Unió de Cooperadors de Gavà