Pressupost
Data límit
Sense dotació específica.

Fins el 7 de maig de 2021.

Nom de la convocatòria

Expresión de interés relativa a las ayudas económicas para la digitalización de las PYME y autónomos en el marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia: Programa Digital Toolkit. 

Font del finançament Next Generation EU.
Objectius de la convocatòria i activitats finançables

El govern de l’Estat ha publicat una manifestació d’interès que té com a objectiu la digitalització de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms.

Mitjançant aquesta manifestació d’interès, es pretén assolir un major coneixement dels diferents instruments. agents i canals per canalitzar a les empreses els ajuts previstos i assolir els objectius marcats.

Criteris d’elegibilitat i partenariat

La manifestació d’interès està oberta a totes les PIME i autònoms, associacions representatives, i a tot tipus d’actors implicats en la digitalització de la PIME i autònoms, privats o públics, que puguin tenir interès en la proposta, especialment aquells que puguin desenvolupar el paper d’agents facilitadors i digitalitzadors.

Més informació

Pàgina web de la convocatòria.

Text de la convocatòria.

Formulari de presentació.

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa l’estratègia NEXT Diba dirigida a posicionar a la província de Barcelona i els governs locals davant els fons extraordinaris per a la recuperació, transformació i resiliència aprovats per la Unió Europea. 

Pàgina web Estratègia NextDiba

Contacte

Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital.

Pàgina de contacte.

 
Comparteix